Kinderopvang

De kinderopvang in Yde wordt verzorgd door Kids First. Samen met de school ontwikkelt Kids First zich tot een Integraal Kindercentrum (IKC) met opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Aanbod
Kids First biedt arrangementen aan in de vorm van dagopvang voor 0-4 jarigen, voorschoolse opvang, naschoolse opvang en vakantieopvang.

Kinder- en peuteropvang: De Duinrakkertjes
Op alle schooldagen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Peuteropvang is op maandag- en donderdagochtend van 8.45 tot 11.45 uur.

Buitenschoolse opvang: De Duinrakkers
Naschoolse opvang ( van15.15 uur tot 18.30 uur) wordt aangeboden op alle schooldagen.

Voorschoolse opvang (vanaf 07.00 tot 08.15 uur) is eveneens mogelijk op alle schooldagen.

Vakantieopvang en opvang tijdens margedagen

Kids First biedt opvang tijdens schoolvakanties en op mardedagen. Hierbij zijn verschillende arrangementen mogelijk. Meer informatie kunt u vinden op de website van Kids First.

oorwaarden 2020

U kunt contact opnemen met de Duinrakkers via telefoonnummer
06 13197888 of per mail via duinrakkers@kidsfirst.nl

Voor meer informatie of inschrijving kunt u terecht op de website van Kids First: www.kidsfirst.nl