Kids First COP groep Yde

Kids First COP groep geeft samen met de Duinstee Yde vorm aan een Kindercentrum met opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wat bieden we aan?
Wij bieden arrangementen aan in de vorm van dagopvang voor 0-4 jarigen, voorschoolse opvang, naschoolse opvang en en tussenschoolse opvang.

Kinderdagopvang De Duinrakkertjes: voor kinderen van 0 tot 4 jaar op maandag t/m vrijdag.
Op maandag- en donderdagochtend is de mogelijkheid tot peuteropvang van 8.45 tot 11.45 uur.

Buitenschoolse opvang De Duinrakkers: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

De opvang bestaat uit voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07.00 tot 08.15 uur en naschoolse opvang (NSO) van schoolbel tot 18.30 uur.
Standaard is de vakantieopvang inbegrepen maar we bieden ook 40 weken opvang aan.

Tussen de middag opvang (TMO) wordt aangeboden op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Deze opvang wordt verzorgd door een pedagogisch medewerker, soms ondersteund door een vrijwilliger. We bieden structurele én incidentele TMO. De kosten van structuele TMO bedragen €2,50 en incidenteel €3,00.
 Structurele TMO is de afname van vaste dagen per week. U betaalt maandelijks een vast bedrag d.m.v. een automatische incasso.
Inschrijvingsformulier TMO
Voorwaarden TMO

Incidentele TMO gaat d.m.v. een strippenkaart voor 10 keer TMO, waarvoor u eenmalig een bedrag betaalt middels een incassomachtiging. Deze strippenkaart is ook aan te vragen wanneer u naast uw vaste dagen incidenteel een extra dag TMO nodig heeft. De strippenkaart is in beheer van de pedagogisch medewerker, zij zal het aantal afgenomen keren TMO aanvinken.

U kunt ook te allen tijde contact opnemen met de locatie Duinrakkers te Yde:  06 13197888 of duinrakkers@kidsfirst.nl

Voor meer informatie of inschrijving kunt u terecht op de website van Kids First
www.kidsfirst.nl

De afdeling kindplanning van Kids First is te bereiken op telefoonnummer 088 - 350400 of via het emailadres planning@kidsfirst.nl.