Kids First COP groep Yde

Kids First COP groep geeft samen met de Duinstee Yde vorm aan een Kindercentrum. Het Kindercentrum maakt het mogelijk uw kind in de leeftijd van 2 – 13 jaar een leuke tijd te geven voor, tijdens en na school.

Wat bieden we aan?
Wij bieden dag arrangementen in de vorm van Peuteropvang ,Buitenschoolse Opvangen en Tussen de middag opvang voor kinderen van 2-13 jaar.

Peuteropvang bieden we aan op de maandag en donderdag ochtend van 8.45 uur tot 11.45 uur

Buitenschoolse opvang bieden we aan op maandag, dinsdag en donderdag.

Tussen de middag opvang bieden we aan op maandag, dinsdag en donderdag.

Peuteropvang (PSO), de Duinrakkertjes
De Duinrakkertjes heeft een mooi, ruim en kleurrijk lokaal, door verschillende leuke speel- en leerhoeken is er ruimte voor  de ontwikkeling van ieder kind in de leeftijd van 2 t/m 3 jaar. Iedere 4-6 weken bieden we een thema aan volgens de Piramide methode, dit een Vroeg Voorschoolse Educatie programma. Met deze methode komen ongeveer 8 thema’s per jaar aan bod, die we gedurende de weken uitdiepen. Verder organiseren we ook samen met OBS de Duinstee verschillende feestelijke activiteiten, je kunt denken aan sinterklaas, kerst,laatste schooldag, Pasen, enz.

Buitenschoolse Opvang (BSO), De Duinrakkers
BSO bestaat uit Voorschoolse Opvang (VSO) vanaf 07.30 tot 08.30 uur en Naschoolse Opvang (NSO) van schoolbel tot 18.00 uur. In de standaard hebben wij vakantieopvang inbegrepen maar we bieden ook 40 weken opvang aan. In de vakantie wordt de opvang aangeboden in Glimmen en zal de vaste pedagogische medewerker meegaan.

Tussen de middag opvang (TMO), De Duinrakkers
Deze opvang wordt verzorgd door een pedagogisch medewerker. We bieden structurele én incidentele TMO. De kosten van structuele TMO bedragen €2,50 en incidenteel €3,00.

Structurele TMO is de afname van vaste dagen per week. U betaalt maandelijks een vast bedrag d.m.v. een automatische incasso.
Inschrijvingsformulier TMO
Voorwaarden TMO

IncidenteleTMO gaat d.m.v. een strippenkaart voor 10 keer TMO, waarvoor u eenmalig een bedrag betaalt middels een incassomachtiging. Deze strippenkaart is ook aan te vragen wanneer u naast uw vaste dagen incidenteel een extra dag TMO nodig heeft. De strippenkaart is in beheer van de pedagogisch medewerker, zij zal het aantal afgenomen keren TMO aanvinken.

Extra en flexibiliteit
Wij bieden ook flexibele opvang, incidentele opvang en vakantieopvang.

Voor informatie over Kids First COP groep verwijzen wij u graag naar de website: www.kidsfirst.nl

U kunt ook te allen tijde contact opnemen met de locatie Duinrakkers te Yde:  06 13197888 of duinrakkers@kidsfirst.nl

Afdeling kind planning is te bereiken op telnr. 088 0350400 of via email planning@kidsfirst.nl.

Nieuwsbrief december