Groep 3/4/5

Dit schooljaar (2021-2022) heeft groep 3/4/5 19 kinderen. Negen kinderen in groep 3, vijf kinderen in groep 4 en vijf kinderen in groep 5.

Meester Marcel staat op maandag voor de groep. Juf Marianne werkt op dinsdag t/m vrijdag in de groep. Op dinsdag en donderdagochtend hebben we hulp van juf Helen. Juf Marja loopt t/m december 2021 stage op vrijdag.

In de klas is er veel aandacht voor de basisvakken zoals lezen, rekenen en spelling. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan sociaal emotionele vorming met behulp van de Kanjertraining en vorig schooljaar zijn we gestart om de ‘Denkgewoonten’ te implementeren op de school (zie ook: www.denkgewoonten.nl). Verder krijgen de kinderen twee keer per week gym van een vakdocent. Ook creatieve vakken zoals knutselen, muziek en drama staan regelmatig op het programma.

De kinderen van groep 3/4/5 zijn behulpzaam, zelfstandig, leergierig, gezellig, enthousiast, vrolijk en met elkaar is het een heerlijke groep!