inloggen
emailadres wachtwoord

Groep 1-2


Groepsnieuws

Schoolreis groep 1-2

19-04-2018
Maandag 14 mei (direct na de meivakantie) gaan de kinderen van groen 1 en 2 op schoolreis....
U heeft van de juffen bericht over deze schoolreis ontvangen. Even kort de high lights: 
  • De kinderen hoeven niets mee te nemen voor de schoolreis, ook geen extra eten of drinken.
  • Uw kind vermaakt zich het best in kleding waarin het goed kan rennen en klimmen.
  • Als het een zonnige dag beloofd te worden, wilt u uw kind dan 's ochtends insmeren met zonnebrandcrème?
  • Als uw kind allergisch is of medicijnen gebruikt waarvan de school nog niet op de hoogte is, wilt u dit dan nog even doorgeven?
  • De kinderen zijn rond 14.00 uur weer terug bij school en zijn daarna vrij (continurooster) 

Pasen in groep 1 en 2

08-04-2018
Donderdag 29 maart was een feestelijke dag ! Het Paasfeest in groep 1 en 2 begon met een prachtige les van juf Mirte die allemaal eieren had verstopt! Toen de eieren gevonden waren, kregen we opdrachten met de eitjes !  Zelfs de Paashaas kwam langs om ons te begroeten en dat vroeg om een groepsknuffel natuurlijk! !! Er werd tijdens de gezamenlijke Paasbrunch, waar de prachtige versierde Paasdozen aan elkaar werden gegeven,heerlijk gegeten. De groepjes onder leiding van groep 8 deden een Paasdans ,een lied, konden punten halen met het eieren gooien en speelden natuurlijk het traditionele "neutenschaiten".  De dag werd afgesloten met een bezoek aan de eiertentoonstelling . Dank voor uw belangstelling!  

Een picknick bank van de oudervereniging!! :-)

08-04-2018
Namens alle kinderen en zeker de kinderen van groep 1 en 2 en hun juffen , bedankt voor de prachtige picknickbank op het kleuterplein! We hopen op vele zonnige dagen om buiten te spelen en samen te eten aan de bank . Bovendien hakken en plakken we met klanken,rijmen,tellen...kortom ..... er gebeurt van alles samen op de bank! We zijn blij met de bank !  Dank jullie wel !