BSO

tekst

Groepsnieuws

fruit een lekkere buit ...

05-11-2020
In en eerder bericht op deze site heeft u kunnen lezen dat we weer zijn ingeloot voor het gratis Eu-schoolfruit. Dat betekent dat we een half jaar lang op woensdag, donderdag en vrijdag gratis fruit ontvangen.

Daarnaast loopt op dit moment de actie 'Fruit, een lekkere buit.' Met deze actie kunnen de kinderen gratis ballen krijgen indien ze de stickers die op kiwi's zitten verzamelen en op school op een poster plakken. Voor 150 stickers krijgen de kinderen 10 ballen!

Doet u ook mee?

Fruit, een lekkere buit!

Bestellen foto's schoolfotograaf

19-10-2020
Beste ouders/ verzorgers,

Uw zoon of dochter heeft vandaag een inlogkaartje van Schoolbeeld meegekregen. Op deze kaart staat een een link naar de website van de schoolfotograaf: www.schoolbeeld.nl/bestellen

Om de foto's van uw zoon en/of dochter te kunnen bekijken, moet u de inlogcode en het wachtwoord die ook op de kaart vermeld staan invullen.