inloggen
emailadres wachtwoord

Algemeen nieuws

Deze pagina toont een overzicht van het laatste algemene nieuws.

Viswedstrijd

17-05-2018
Ieder jaar organiseert de OV, in samenwerking met de hengelsportvereniging, een viswedstrijd.

Deze viswedstrijd is voor de kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 en wordt dit jaar gehouden op vrijdagavond 8 juni.

Als je graag mee wilt doen, moet je wel je eigen materiaal (hengel, visvoer, etc.) meenemen.

We verzamelen om 18.15 bij het gebouwtje van de ijsvereniging en beginnen met de wedstrijd om 18.30. Er zal een uurtje gevist worden en aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Wil je graag meedoen? Lever dan het opgavestrookje dat je op school hebt gekregen, voor 6 juni, weer in bij je groepsleerkracht.

Sport en cultuurpret 2018

24-04-2018
De meivakantie staat weer voor de deur, maar de kinderen hoeven zich absoluut niet te vervelen.
In de maanden mei tot en met juli zijn er tal van leuke en sportieve activiteiten die worden georganiseerd door de gemeente Tynaarlo.Op de site http://sport.tynaarlo.nl kunt u zien welke activiteiten worden aangeboden en hoe u uw kind daarvoor kunt aanmelden. 

Infofolder Sport en cultuurpret

Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

19-04-2018
Onlangs is de eerste fase van de website www.jeugdbibliotheek.nl live gegaan.

Kinderen vinden hier bijvoorbeeld themaselecties, boekentips en nieuws over boeken. Bovendien zijn er over meer dan driehonderd onderwerpen allerlei informatieve bronnen weergegeven zodat kinderen betrouwbare informatie hebben om meer te weten te komen over een onderwerp.

De komende tijd zal de website Jeugdbibliotheek steeds verder worden uitgebouwd.

Juf Elly

19-04-2018
Juf Elly moet op 25 april geopereerd worden. Ze wordt tijdens de periode waarin ze moet herstellen van de operatie vervangen door juf Helen. Juf Helen heeft in het verleden al op de Duinstee gewerkt en we zijn blij dat ze bij ons in de kleutergroep komt werken. We wensen juf Elly (alvast) een voorspoedig herstel en juf Helen veel plezier in groep 1-2.

Koningsspelen

19-04-2018
Morgenochtend vieren we de Koningsspelen op De Duinstee. Juf Mirte heeft een ochtend vol sportieve actie bedacht. De Oudervereniging zorgt voor een hapje en een drankje omstreeks 10 uur. 
Het is raadzaam om de kinderen gemakkelijk zittende (sport-)kleding mee te geven en schoenen waarmee ze goed kunnen rennen, springen, etc. 

De kinderen van groep 7 en 8 hebben 's middags nog een apart programma in Eelde. Zij gaan hier met juf Marieke op de fiets naar toe en zullen wrs. om 15.45 weer terug zijn in Yde. 

Groep 5-6 is 's middags op school met juf Marianne.

Schoolreis groep 1-2

19-04-2018
Maandag 14 mei (direct na de meivakantie) gaan de kinderen van groen 1 en 2 op schoolreis....
U heeft van de juffen bericht over deze schoolreis ontvangen. Even kort de high lights: 
  • De kinderen hoeven niets mee te nemen voor de schoolreis, ook geen extra eten of drinken.
  • Uw kind vermaakt zich het best in kleding waarin het goed kan rennen en klimmen.
  • Als het een zonnige dag beloofd te worden, wilt u uw kind dan 's ochtends insmeren met zonnebrandcrème?
  • Als uw kind allergisch is of medicijnen gebruikt waarvan de school nog niet op de hoogte is, wilt u dit dan nog even doorgeven?
  • De kinderen zijn rond 14.00 uur weer terug bij school en zijn daarna vrij (continurooster) 

De schoolfotograaf komt

19-04-2018
Op 23 mei komt de schoolfotograaf. U ontvangt een paar weken na het fotograferen een flyer met daarin een persoonlijk wachtwoord en een code waarmee u via internet de schoolfoto's van uw kind kunt bestellen.
 
Bewaart u deze code goed! Wellicht is het verstandig om hier een foto van te maken, zodat de inlogcode en wachtwoord bewaard blijven als de inlogflyer onverhoopt kwijt is geraakt.
 
Wanneer u de schoolfoto’s bestelt, krijgt u bij een voordeelset van de individuele foto de klassenfoto gratis, mits u binnen 14 dagen bestelt!

Ook kunt u via internet andere formaten foto’s, canvas, verschillende soorten plaatmateriaal, broodbakjes met naam en dergelijke bestellen.
 
Bijgaand ziet u de achtergrond van dit jaar.

Avondvierdaagse

13-04-2018
Op 28, 29, 30 en 31 mei 2018 wandelen de kinderen van de Duinstee, die zich hiervoor hebben aangemeld, weer mee met de avondvierdaagse.
Er lopen dit jaar 24 kinderen mee, verdeeld over de 5 en 10 kilometer.

Natuurlijk hebben de kinderen halverwege de wandeltocht een pauzemoment, waar ze even iets kunnen eten en drinken. 

Na de oproep van vorige week hebben zich echter nog maar 2 ouders gemeld en kan alleen de pauze op maandag 28 mei (5 km) en woensdag 30 mei (10 km) worden ingevuld. We zijn dus op zoek naar mensen die op de overige dagen een pauze willen invullen.

5 kilometer10 kilometer
maandagavond 28 meiingevuld?
dinsdagavond 29 mei??
woensdagavond 30 mei?ingevuld
donderdagavond 31 mei??

U kunt zich aanmelden via de mail: J.Huijben2@kpnplanet.nl
 
Vriendelijke groeten,
Afina Kok
Chantal Boers
Koningsspelen 2018

10-04-2018
Vrijdag 20 april vieren we de Koningsspelen op De Duinstee!

’s Morgens hebben alle kinderen, tussen ca 9.30 en 11.00 uur, gezamenlijk een sport- en spelprogramma in en rondom de school.
De oudervereniging zorgt voor een hapje en een drankjeomstreeks een uur of 10.

’Middags gaan de kinderen van groep 7 en 8 op de fiets naar sporthal
“De Marsch” in Eelde, waar de kinderen zich aangemeld hebben 3 clinics. Omdat de kinderen daar al om 12.30 uur verwacht worden blijven de kinderen tussen de middag op school.
De Oudervereniging zorgt ervoor dat de kinderen van de groepen 5 tot en met 8 tussen de middag een broodje op school kunnen eten.

De kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 zijn, zoals gewoonlijk, om 12.00 uur vrij.
De kinderen van groep 5 en 6 blijven, samen met juf Marianne, op school en zijn vrij om 14.00 uur.

De kinderen van groep 7/8 zijn vrij, zodra het programma in Eelde afgelopen is. Natuurlijk fietsen we samen weer naar De Duinstee terug. Als uw kind om praktische redenen vanaf Eelde echter zelfstandig naar huis mag fietsen, moet u dit even vooraf melden bij juf Marieke.

Een picknick bank van de oudervereniging!! :-)

08-04-2018
Namens alle kinderen en zeker de kinderen van groep 1 en 2 en hun juffen , bedankt voor de prachtige picknickbank op het kleuterplein! We hopen op vele zonnige dagen om buiten te spelen en samen te eten aan de bank . Bovendien hakken en plakken we met klanken,rijmen,tellen...kortom ..... er gebeurt van alles samen op de bank! We zijn blij met de bank !  Dank jullie wel !