We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu
inloggen
emailadres wachtwoord

Algemeen nieuws

Deze pagina toont een overzicht van het laatste algemene nieuws.

MR cursus

19-01-2021
De medezeggenschapsraad (MR) houdt zich met de hoofdlijnen van het onderwijsbeleid bezig en zij weten hoe het op school ervoor staat. Maandagavond 18 januari is de gehele MR geschoold. Fijn om met een goede basis te kunnen meedenken over het onderwijs.
Voor vragen over de MR kunt u mailen naar MR.deduinstee@stichtingbaasis.nl

Nieuwsbrief Bibliotheek

15-01-2021
Als u op de link Nieuwsbrief bibliotheek klikt wordt u doorgelinkt naar de pagina waarop deze nieuwsbrief te lezen is. 

Thuisonderwijs 2021.

13-01-2021
Thuis onderwijs 2021......

We zouden natuurlijk duizend keer liever met de kinderen in de klas zijn.
Echter we zien elkaar, spreken elkaar en oh.... wat wordt er hard gewerkt!
Wat doen jullie het allemaal goed!
We zijn trots op jullie.

Alle juffen en meesters van De Duinstee.

Fijne kerstvakantie!

18-12-2020
Wij wensen iedereen een fijne kerstvakantie!
We wensen iedereen een gezond en goed 2021!
Blijf gezond !


Activiteiten Sportpret - Winter

14-12-2020
In bijgaande link kunt u een pdf openen van de activiteiten die Sportpret in de Kerstvakantie organiseert. Met het thema Wintersport, proberen de buurtsportcoaches dit jaar de wintersport naar de kinderen te brengen!

Activiteitenoverzicht Sportpret

Een lege school?

10-12-2020
Vanochtend hebben we met alle kinderen op De Duinstee en de kinderen van de Kinderopvang een ontruimingsoefening gehouden. Deze oefening was vooraf al aangekondigd bij leerkrachten, pedagogisch medewerkers en kinderen, zodat iedereen zich goed konden voorbereiden op de ontruimingsoefening. Dat dit goed in de groepen was besproken viel ook wel aan de ontruimingstijd af te lezen. De ontruiming verliep dan ook heel soepel en gedisciplineerd en binnen 4 minuten stonden alle kinderen buiten op het speelveld naast de school en kon het sein 'Veilig' worden gegeven. Heel knap gedaan! 

De volgende ontruimingsoefening zal echter niet vooraf worden aangekondigd. Het ontruimingsalarm zal dan onverwacht afgaan en dan zullen we zien of het geleerde van vandaag goed is blijven hangen. 

Sinterklaas op De Duinstee

04-12-2020
Hoewel het van tevoren onzeker was of de Sint in deze tijden nu wel of niet zou kunnen komen op De Duinstee, is de Sint toch een groot deel van de ochtend bij ons op school geweest. Samen met de kids van de kinderopvang hebben we 's morgens Sint 'wakker' gezongen. Daarna zijn we in kleine groepjes bij de Sint op bezoek geweest in 'zijn slaapkamer' in de MFA. Uiteraard had de piet zakken vol cadeautjes meegenomen. Al met al was het weer een geweldig feest; Lotte sprak zelfs van de mooiste dag ooit ;-)

In het fotoalbum op de site zullen de leerkrachten de komende dagen de foto's van het feest plaatsen. Om ze te kunnen bekijken, moet u wel eerst inloggen op onze site. 

Als u dit weekend thuis het feest ook nog gaat vieren: veel plezier!
  

Nieuws uit de groepen.

03-12-2020
U ontvangt voortaan iedere maand een bericht uit de groep. We zijn op school gestart met ‘Nieuws uit de groepen’. We vinden het fijn om met u te delen wat de kinderen bij ons op school leren en waar we met elkaar aan werken. Veel leesplezier!

Sinterklaas

26-11-2020
Sinterklaas is weer in het land en gelukkig ook op De Duinstee!

Vergeet vooral niet te kijken bij de foto albums met uw kind ! 
De kinderen kunnen u vertellen over de bingo met Sinterklaas, de schoen zetten, het bed voor Sint , het lied  van de 4 pieten op het dak of het paard van Sinterklaas....

We genieten, groot en klein, met volle teugen !
 

Sinterklaas op de Duinstee

20-11-2020
Op 4 december komt de Sint ook dit jaar weer op onze school, hoewel er uiteraard wel wat dingen anders gaan dan in voorgaande jaren. 

In de bijlage bij de nieuwsbrief vindt u de Sinterklaasinformatiebrief