Algemeen nieuws

Deze pagina toont een overzicht van het laatste algemene nieuws.

Nieuwsbrieven via onze Parro app

03-09-2021
Vanaf heden zullen we de nieuwsbrieven van onze school gaan versturen via de Parro app. Mocht u deze app niet op uw mobile telefoon kunnen of willen ontvangen: U kunt de app ook via uw vaste pc of laptop openen. De webapp is te vinden op https://talk.parro.com.

Nieuwsbrief 3 september 2021

Vacature Medezeggenschapsraad

03-09-2021
Binnen de oudergeleding van de MR is een vacature. Welke ouder/verzorger zou graag als MR-lid aan de slag willen gaan? In de bijlage bij deze nieuwsbrief kunt u de informatie over deze vacature lezen.

Informatieavond 14 september

31-08-2021
Hierbij willen we u op 14 september graag uitnodigen voor een informatieavond op onze school. Anders dan in voorgaande jaren zal deze informatieavond meer thematisch van opzet zijn. Het onderwerp van deze avond is 'Denkgewoontes' en wordt geleid door Corine Dekker. We starten om 19.30 in de MFA en sluiten rondom 20.30 het gezamenlijke gedeelte af. Tot 21.00 kunt u dan nog even in de groepen kijken en/of vragen stellen aan de juf/meester van uw zoon of dochter.

U komt toch ook?

Traktaties verjaardag

24-08-2021
In goed gezamenlijk overleg heeft het team van De Duinstee vanmiddag het besluit genomen dat de traktaties voor de verjaardagen van de kinderen niet meer 'coronaproof' (voorverpakt) hoeven te zijn.

Natuurlijk blijven we wel een 'gezonde school' en willen we graag stimuleren dat de verjaardagstraktatie bij deze gedachte past. ;-)

Luizen controle

24-08-2021
Helaas hebben we vandaag het bericht ontvangen dat er luizen zijn gevonden in het haar bij één van de kinderen. Omdat we nog geen luizencontrole op school kunnen uitvoeren, willen we u de komende periode vragen om regelmatig het haar van uw zoon en/of dochter te controleren op luizen en/of neten. Mocht u luizen vinden willen we u verzoeken om zo snel mogelijk een behandeling op te starten.

Alvast vriendelijk dank voor de moeite.

Gymnastiekrooster 2021- 2022

20-08-2021
De gymlessen zijn op dinsdag(middag) en vrijdag(ochtend). Kinderen moeten zelf hun gymkleding en gymschoenen meenemen. Bij mooi weer gymmen we buiten. Dat kan op gewone schoenen, maar liever geen slippers of laarzen.

Nieuwe biebouders gezocht

09-07-2021
Wij hopen dat wij volgend schooljaar weer ‘officieel’ gebruik kunnen maken van de schoolbibliotheek. Door het registreren van de boeken kunnen wij het aanbod nog beter afstemmen op de kinderen. Voor het uitlenen van de boeken hebben wij nog ouders nodig die ons hierbij willen helpen. Wie zou ons (ongeveer) eens per maand willen helpen? Het gaat om het uitlenen onder schooltijd maar ook om de bibliotheek netjes te houden. De dag en het tijdstip is in overleg.
Lijkt het u leuk? U kunt zich aanmelden bij juf Ûlkje.

Koffiemoment dinsdag 24 augustus

09-07-2021
 Het afgelopen jaar konden we i.v.m. de coronamaatregelen u niet ontvangen in de school of activiteiten organiseren waarbij ouders werden uitgenodigd. Dit hebben we heel erg gemist en we hopen dat dit in het nieuwe schooljaar weer mogelijk is. Op maandag 23 augustus gaan de kinderen weer starten op school. Dit is altijd een bijzonder moment voor de kinderen. We vinden het fijn om u als ouder ook weer te kunnen ontvangen. Daarom willen u via deze weg van harte uitnodigen om op dinsdag 24 augustus vanaf 8:30 uur een kop koffie/thee te komen drinken.

Zomerfeest en afscheid groep 8

09-07-2021
De laatste week voor de vakantie stond natuurlijk vooral in het teken van het afscheid nemen. Van elkaar, maar zeker ook van de kinderen uit groep 8. Brent, Noën en Xandra zetten hun schoolcarrière volgend jaar elders voort en sluiten een periode op De Duinstee af. Voordat we de schoolverlaters de school 'uitspoten' hebben we een vossenjacht gehad.  We wensen Brent, Noën en Xandra heel veel plezier en succes op hun nieuwe scholen.

Woensdag hebben we een fantastisch zomerfeest gehad. Het weer zat mee en de kinderen hebben veel plezier gehad. 's  ochtends sport en spelletjes, daarna patat eten met elkaar en als afsluiting een ‘Laat zien wat je kan show’ met ontzettende mooie optredens van de kinderen. Een zeer geslaagde dag!

Alle foto’s van het zomerfeest zijn op de website geplaatst.

08-07-2021
De MR heeft haar laatste vergadering van dit schooljaar er weer op zitten. Mede door de mogelijkheden van het Nationaal Programma Onderwijs sluiten we het jaar met een goed gevoel af. Wil je meer lezen, dan kunt u kijken op de website van de school. Volgend schooljaar staan de vergaderingen reeds gepland. Ook gaan we twee jaarlijks vergaderen met de Ouder Commissie van Kids First.

Tevens komt er na de zomer een vacature (oudergeleding) vrij binnen de MR. Na de vakantie informeren we u hier verder over.