Vertrek Leonie Magnin

maandag 29 juni 2020
door Leonie Magnin
Beste ouders/verzorgers,

Na 5 jaren directeurschap op De Duinstee en Het Oelebred en is het voor mij tijd voor een nieuwe stap: na de zomervakantie start ik als directeur op De Veenvlinder in Eelde.
Met veel tevredenheid en plezier kijk ik terug op mijn jaren in Yde.
Ik ga het missen: fijne kinderen, enthousiaste collega's met wie ik goed kan samenwerken, betrokken ouders en natuurlijk een prachtig nieuw schoolgebouw.
De school heeft de laatste jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt en
ik laat het met een gerust hart achter.

De nieuwe directeur van De Duinstee en het Oelebred wordt Sandra van der Veur. Sandra werkt op dit moment als coördinator op De Schuthoek in Zuidlaren.

De medezeggenschapsraad heeft een positief advies uitgebracht met betrekking tot de aanstelling van Sandra.
Marcel blijft ook na de zomervakantie op beide scholen werkzaam als coördinator.

Komende week neem ik afscheid van de collega's en van de kinderen. Helaas kan ik als gevolg van de coronamaatregelen niet persoonlijk van ouders afscheid nemen. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de fijne tijd en plezierige samenwerking. Maar vooral ook, bedankt voor het vertrouwen.

Een fijne zomer en tot ziens.

Leonie Magnin