Schoolfeest 2019 (reminder)

maandag 3 juni 2019
door Marcel de Ruiter
Op vrijdag 14 juni wordt er, als onderdeel van het schoolfeest Yde, op school een circusvoorstelling gegeven. U heeft hierover al eerder een informatiebrief ontvangen.
Deze voorstelling wordt geheel verzorgd door de kinderen van De Duinstee.

Uw zoon/dochter wordt om 08.30 uur op school verwacht, waarna we gezamenlijk naar de feesttent zullen wandelen. Na de opening zal een groot deel van de ochtend in het teken staan van de repetities voor de eindvoorstelling.

U hoeft uw kind geen lunchpakket 's morgens mee te geven. Dit wordt geregeld door de organisatie.

Vanaf 13.00 uur is de feesttent toegankelijk voor het publiek, waarna de voorstelling om 13.30 uur van start zal gaan. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om de voorstelling te komen bekijken; papa's, mama's, broertjes, zusjes, opa's en oma's!
Om 14.30 uur eindigt de voorstelling, waarna alle kinderen vrij zijn.