Pasen

donderdag 1 april 2021
Donderdag 1 april hebben we Pasen gevierd op school. Afgelopen week hebben we eerst een aflevering van Klokhuis gekeken over wat we eigenlijk vieren met Pasen. Donderdags tijdens de viering hebben we geknutseld, een speurtocht gedaan door de MFA, ‘eitje tik’ en ook buiten paaseieren gezocht.
Met ‘eitje tik’ bleven Anne-Lou en Bas als laatste twee over en uiteindelijk heeft Bas gewonnen.

Kindermenu 2.0

donderdag 1 april 2021
Donderdag 18 maart hebben de kinderen een online les gevolgd met als onderwerp:  “Kindermenu 2.0”. De kinderen kregen van twee studenten van de Pabo les over verschillende smaken. De kinderen konden een gezond recept opsturen. Een aantal kinderen hebben dit gedaan. Helaas was het winnende recept niet van een van de kinderen van De Duinstee.

Verkiezingen

donderdag 1 april 2021
In maart konden alle mensen boven de 18 jaar  stemmen. In de klas hebben we hier ook aandacht aan besteedt. De kinderen weten nu wat de Tweede kamer is (en nee, geen tweede slaapkamer in een huis), ze hebben een kieswijzer (speciaal voor kinderen gemaakt) ingevuld en we hebben verkiezingsposters gemaakt. Ook de dag voor de verkiezingen hebben we in de MFA de ruimte bekeken waar werd gestemd.

Pasen

donderdag 1 april 2021
Donderdag 1 april hebben we Pasen gevierd op De Duinstee. Met een Paasverhaal in de bovenbouw, eieren zoeken, een speurtocht en creatieve opdrachten was de dag erg geslaagd🐣!!

1 april 😎

donderdag 1 april 2021
Ook op de Duinstee maken we wel eens een grapje. De lampen van het Digibord waren aan vervanging toe en dat zou fel aan de ogen kunnen zijn. Iedereen moest een zonnebril op in de klas. En wat bleek... het is vandaag 1 april 😎