vorige pagina | volgende pagina

Start schoolfruit

maandag 11 november 2019
Zoals u al eerder heeft kunnen lezen starten we deze week met schoolfruit. Vanaf aanstaande woensdag krijgen de kinderen tot half april 3 x in de week (op woensdag, donderdag en vrijdag) fruit en/of groente aangeboden.
De leverancier is dit jaar Gebr. van Aarle BV.

Hoewel 'onze' fruitdagen op woensdag t/m vrijdag zijn,  zou het super zijn als de kinderen op maandag en dinsdag ook fruit meekrijgen van huis.

Oproep luizenouder

maandag 11 november 2019
Via de nieuwsflits en de leerkrachten hebben we een oproep gedaan voor nieuwe luizenouders. We zijn blij dat de moeder van Lars uit groep 2, Anne Marie Platje, heeft zich hiervoor al aangemeld. Onder het motto 'Vele handen maken licht werk' zou het fijn zijn als hier nog 1 √° 2 ouders bijkwamen om te helpen met de luizencontroles.

Het idee is dat de kinderen na elke schoolvakantie (herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarvakantie, meivakantie en zomervakantie) worden gecontroleerd op luizen.

Wie o wie komt de luizencommissie versterken?
U kunt zich aanmelden via de groepsleerkracht of via: directie.deduinstee@stichtingbaasis.nl

Sint Maarten in groep 3/4

vrijdag 8 november 2019
De lampionnen staan klaar om mee te gaan. We hebben de afgelopen twee weken hard gewerkt om er wat moois van te maken. En wat zijn ze prachtig geworden. Eerst heerlijk kliederen met papier-maché en daarna mochten alle kinderen hun eigen ontwerp ervan maken.
We hebben ook nog een nieuw Sint Maarten liedje geleerd:

De elfde van de elfde
Doen we ieder jaar hetzelfde
Een liedje hier, een snoepje daar
De lampionnen staan al klaar>
We zingen door de straten
Want het is nu echt Sint Maarten
Dingedingedong en tringelingeling
Doet u open en ik zing...

Fijne Sint Maarten!

Onderwijsstaking 6 november 2019

maandag 4 november 2019
Vanmorgen hebben we als team besloten ons aan te sluiten bij de staking van aanstaande woensdag. Dit betekent dat de school woensdag gesloten is.

De toegezegde extra gelden zijn absoluut een stap in de goede richting, maar het is geen structurele oplossing voor de problemen in het onderwijs.

De zorgen die we hebben over de toekomst van het onderwijs en in het bijzonder over het tekort aan het leerkrachten, zijn door deze eenmalige toezegging van gelden niet weggenomen.
We verwachten van de politiek een lange termijn visie en beleid dat daarop aansluit.

Uit liefde voor ons vak en zorgen om de toekomst van het onderwijs aan jullie kinderen willen we woensdag een signaal afgeven.

Wij hopen op uw begrip.

Sinterklaas op 5 december 2019

maandag 4 november 2019
De eerste contacten met Sinterklaas zijn al gelegd.
De Boekpiet verstuurt een dezer dagen een mail voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2, 3 en 4.
Ook heeft de Schoenpiet ons bericht dat alle kinderen hun schoen mogen zetten op school!
We zetten onze schoen op 25 november!
Wilt u uw kind een schoen meegeven met iets lekkers voor Amerigo?

We hebben bericht ontvangen dat Sinterklaas, ondanks zijn drukke programma, op 5 december onze school komt bezoeken. Dat is reuze fijn!
Wij verwachten Sinterklaas rond 8.30 uur !

De kinderen kunnen op de gewone tijd naar school gebracht worden en kunnen de jas aanhouden als zij naar binnen gaan. U hoeft uw kinderen geen eten en drinken mee te geven. Dit wordt deze ochtend door de oudervereniging verzorgd.

De kinderen van groep 1 en 2 zijn deze middag vrij en u kunt hen halen om 12.00 uur.
De kinderen van de overige groepen hebben een continue rooster en zijn om 14.00 uur vrij.
De lunch wordt verzorgd door de oudervereniging.

U bent van harte uitgenodigd om samen met de kinderen de Sint te ontvangen. Dit kan op het pad  naar de school vanaf de brievenbus.
De kinderen vormen een haag voor de Sint aan dit pad.

Na ontvangst gaan de kinderen terug naar hun eigen klas en gaat de Sint hen in de groep bezoeken. Sint bezoekt de Peuterspeelzaal, groep 1 en 2 en vervolgens groep 3 en 4. Ook in groep 5,6,7 en 8 zal Sint een kort bezoekje brengen!

Wij gaan er een leuke gezellige morgen van maken en wensen iedereen een heel plezierige dag.

Namens oudervereniging en team.
vorige pagina | volgende pagina