Koningsspelen

donderdag 4 april 2019
door Marcel de Ruiter
Vrijdag 12 april vieren we de Koningsspelen en ook De Duinstee doet hier aan mee. Groep 7 en 8 gaan 's morgens naar Eelde waar ze een leuk en sportief programma hebben. Groep 1 tot en met 6 beginnen de dag op De Duinstee met een heus Koningsontbijt op school. De kinderen hoeven dus  's morgens geen ontbijt thuis te eten.
Wilt u de kinderen voor het ontbijt (en voor de lunch) donderdag 11 april wel een bord en bestek meegeven, eventueel voorzien van naam? Bekers zijn op school aanwezig.

Na het ontbijt staat de rest van de ochtend in het teken van gezond bewegen! We hebben een onderdeel 'atletiek' en een onderdeel 'traditionele Koningsspelen.' Tussen beide onderdelen door eten we fruit en drinken we iets.
We sporten deze dag buiten, dus wilt u de kinderen deze dag gemakkelijke kleding, waar ze zich goed in kunnen bewegen, maar dat wel voldoende warm is aandoen?

De kinderen van groep 1 tot en met 4 zijn om 12.00 uur vrij.

De kinderen uit de groepen 5/6  wachten op groep 7/8 en gaan dan samen op school lunchen. Alle kinderen zijn deze dag om 14.00 uur vrij (continurooster)