Kim Huijben wint eervolle vermelding bij verhalenwedstrijd!

donderdag 7 maart 2019
door Marcel de Ruiter
Het Huus van de Taol Drenthe heeft onlangs een verhalenwedstrijd uitgeschreven. Hiervoor mochten de leerlingen uit de groep 7 en 8 van de basisscholen in Drenthe een verhaal schrijven met als thema: 'Een groot geheim'.

Het Huus van de Taol heeft vele inzendingen mogen ontvangen, zoals blijkt uit onderstaande mailing.

"Wij kiekt met veul genoegen terug op de verhalenschriefwedstried rond het thema ‘een groot geheim’. Oet alle windstreken van de previncie hebt kinder metan daon. Het hef allemaol wat lang duurd, maor oet al die honderden verhalen bint oeteindelijk virtien van de mooisten oetkeuze"

Kim is met haar verhaal 'Het geheim van het Huus van de Taol' heel keurig op een gedeelde 6e plaats terecht gekomen en gaat op 20 maart het verhaal voorlezen aan de overige leerlingen uit groep 6-7-8.