informatiebrief onderwijs op afstand, 8 april

donderdag 9 april 2020
door Leonie Magnin
We zij alweer aan het einde van de vierde week waarin de school gesloten is.
Wennen doet het niet, want we missen het contact met de kinderen. Maar we beginnen wel meer en meer onze draai te vinden in het aanbieden van onderwijs op afstand en het op afstand begeleiden van de kinderen.

We realiseren ons heel goed dat het voor jullie als ouders een enorme klus is om je kind(eren) te begeleiden en ondersteunen met hun thuiswerk. Lukt het niet goed of zijn er vragen? Schroom niet en neem contact op met de leerkrachten of met zorgcoördinator Lydia Zwerver. Zij denken graag met u mee.

Informatieavond Kanjertraining
De voor woensdag 15 april geplande ouderinformatieavond over de Kanjertraining gaat niet door en zal worden verzet naar een ander avond.

Margedag
De geplande margedag (studiedag van het team) van aanstaande dinsdag 14 april komt uiteraard te vervallen. De kinderen krijgen voor deze dag gewoon thuiswerk.

Koningsspelen
Op vrijdag 17 april zouden de Koningsspelen plaatsvinden. Helaas kunnen we dat nu niet op school doen, maar gymnastiekdocent Jolanda heeft wel allemaal leuke activiteiten bedacht voor deze dag. Deze activiteiten en spelletjes zijn volgende week te vinden in de map bewegen op Teams. In de weektaak zal naar de activiteiten worden verwezen.
We zouden het natuurlijk erg leuk vinden om foto's te ontvangen van de kinderen wanneer zij deze activiteiten uitvoeren. We hopen dat de fotopagina op de website oranje kleurt op deze dag!

Ziekmelden

Is uw zoon/dochter ziek? Ook al zijn de kinderen niet op school, we vragen u om het toch aan ons door te geven zodat wij op de hoogte zijn en er rekening mee kunnen houden.