Groep 1 en 2 op bezoek bij de AH in Eelde.

vrijdag 6 september 2019
door Ina Puister
Dag allemaal,
we zijn weer begonnen ! We zijn blij  dat iedereen gezond en wel terug is in de groep !

In de groep hebben we een geheel vernieuwde huishoek en dit valt goed in de smaak bij de kinderen. De kinderen kunnen zelfs een eigen winkel bezoeken!

Om een winkelbezoek aan de lijve te ondervinden en zo het spel een impuls te geven, bezochten we afgelopen donderdagmiddag de AH in Paterswolde.
We werden ontvangen en begeleid door Aimee. Aimee liet ons zeer enthousiast van alles achter de schermen zien; de bewakingscamera's, de plaats waar de vrachtwagens lossen, de lege flessen machine: aan de voor- en achterkant!
We mochten achter de balie bij het brood en de vleeswaren. De groenteboer liet ons vele groenten en fruit zien ! Hij maakte er bijna een quiz van !
De kinderen mochten met een eigen kar een stuk fruit kiezen en zelf scannen achter de kassa. Juf betaalde, natuurlijk met de bonuskaart , en de volgende dag hebben we heerlijk gesmuld van onze "boodschappen"!

Kortom een geweldige middag met heel veel indrukken, bijna te veel om op te noemen!
De kinderen hebben het fantastisch goed gedaan! Daar kunnen we vaker mee op pad !

AH Paterswolde en met name Aimee, bedankt voor de geweldige fijne ontvangst en begeleiding!
Ouders bedankt voor het rijden .

Neemt u vooral een kijkje bij de albums met foto's van deze middag.
De foto's spreken voor zich !
Een middag met een gouden randje!