‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’

woensdag 24 maart 2021
door Marcel de Ruiter
Als ouder van een peuter of kleuter zult u gemerkt hebben dat u de afgelopen maanden steeds meer gebruik bent gaan maken van het beeldscherm. Misschien worstelt u nu ook met het vinden van een goede balans en maakt u zich zorgen om de schermtijd van uw kind?

Tijdens de webinar 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet', op woensdag 31 maart 2021 van 20.00 uur tot 21.00 uur, neemt Denise Bontje u mee in het media-aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet u als ouder(s) op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorgt u voor de nodige balans?

Bij deze webinar laten we u  zien hoe u uw peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met media zonder de balans uit het oog te verliezen. Door in te gaan op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met én zonder scherm. Binnen en buiten. U krijgt praktische tips en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Dit gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen (26 maart t/m 2 april 2021), waarin  aandacht wordt gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar.

U kunt zich via onderstaande link aanmelden voor deze webinar. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bibliotheek.

inschrijving voor Webinar 'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet' (bibliothekendrenthe.nl)