Taekwondo ateliers.

De ateliers van donderdagmiddag 23 januari werden verzorgd door Henk Meijer , de opa van Levi in groep 2. Henk Meijer heeft zich op gegeven naar aanleiding van onze oproep te vertellen over je beroep of hobby op school. We hopen zo onze kinderen een zeer rijke (leer)omgeving te bieden ; naast Taekwondo hebben we deze maand de ambulance en Cubettoles ! Wilt u ook graag iets vertellen/laten zien aan de kinderen , wees welkom!! Henk, we willen je erg bedanken voor de fantastische middag! Alle kinderen( en juffen) hingen aan de lippen van Henk ! De liefde voor de Taekwondo en het natuurlijke leiderschap van Henk voor onze kinderen van alle leeftijden van groep 1 tot en met 8, spatte er vanaf en dan reageren kinderen ook vol aandacht! Het was een geweldige middag! Henk en Lian Bedankt! De foto's staan binnenkort op de website . Over Taekwondo Taekwondo is een vechtsport/verdedigingssport uit Korea. Het betekent letterlijk ‘voet’ (Tae), ‘vuist’ (kwon) en ‘de weg’ (do). Taekwondo legt de nadruk op traptechnieken, maar het kent ook stoot- en slagtechnieken. Het is een sport voor recreanten, maar ook voor wedstrijdsporters. De sport kent een zeer populair wedstrijdonderdeel dat sparring heet. Dit is een discipline waarbij men met name door trappen zoveel mogelijk punten probeert te scoren. Sparring is sinds Sydney 2000 een olympisch onderdeel. Ook Nederlandse taekwondoka’s hebben aan de olympische spelen deelgenomen. In Nederland beoefenen naar schatting zo’n 15.000 mensen Taekwondo, waarvan een zeer grote groep kinderen zijn. Wereldwijd wordt het in meer dan 200 landen beoefend. Over Henk Meijer Taekwondo School Henk Meijer Henk Meijer, de opa van Levi uit groep 2, komt op de Duinstee een les Taekwondo geven. Henk Meijer is oud-wereldkampioen Taekwondo en is in het verleden bondscoach geweest van Nederland, Frankrijk en Griekenland. Hij heeft sinds 1983 een eigen sportschool: de Taekwondoschool Henk Meijer. Deze is gevestigd in de Oosterparkwijk in Groningen. Meer informatie vind je op zijn website: https://henkmeijertkd.nl/ .

TeaKwondoles

De ateliers van donderdagmiddag 23 januari a.s. worden verzorgd door Henk Meijer, de opa van Levi in groep 2. Henk, we willen je erg bedanken voor je goede plan! De kinderen van groep 1 en 2, gaan in hun ondergoed of gymkleren op blote voeten, de andere kinderen   sporten in gymkleren en ook op blote voeten. Na deze middag zullen we de foto’s op de site plaatsen.   Over Taekwondo Taekwondo is een vechtsport/verdedigingssport uit Korea. Het betekent letterlijk ‘voet’ (Tae), ‘vuist’ (kwon) en ‘de weg’ (do). Taekwondo legt de nadruk op traptechnieken, maar het kent ook stoot- en slagtechnieken. Het is een sport voor recreanten, maar ook voor wedstrijdsporters. De sport kent een zeer populair wedstrijdonderdeel dat sparring heet. Dit is een discipline waarbij men met name door trappen zoveel mogelijk punten probeert te scoren. Sparring is sinds Sydney 2000 een olympisch onderdeel. Ook Nederlandse taekwondoka’s hebben aan de olympische spelen deelgenomen. In Nederland beoefenen naar schatting zo’n 15.000 mensen Taekwondo, waarvan een zeer grote groep kinderen zijn. Wereldwijd wordt het in meer dan 200 landen beoefend.   Over Henk Meijer Henk Meijer, de opa van Levi uit groep 2, komt op de Duinstee een les Taekwondo geven. Henk Meijer is oud-wereldkampioen Taekwondo en is in het verleden bondscoach geweest van Nederland, Frankrijk en Griekenland. Hij heeft sinds 1983 een eigen sportschool: de Taekwondoschool Henk Meijer. Deze is gevestigd in de Oosterparkwijk in Groningen. Meer informatie vind je op zijn website: https://henkmeijertkd.nl/.

Testmail

Vorige week hebben we een testmail/brief naar u verstuurd, omdat we signalen binnen hebben gekregen dat niet altijd alle mail in de postvakken binnen zou komen. In reactie hierop hebben we 3 terugkoppelingen ontvangen van mensen die de mail niet hebben ontvangen  en 3 meldingen dat de mail altijd in de spambox terecht komt. Frappant is dat deze laatste groep allemaal gebruik maken van een Hotmail account. We gaan bij de websitebuilder navragen hoe we deze  problemen kunnen tackelen.

Aanbod sport & cultuurpret Tynaarlo

Via onderstaande link kunt u een pdf openen met daarin een overzicht van het aanbod sport en spel in de periode 6 januari 2020 tot en met 14 februari 2020.  Folder Sport & Cultuurpret Tynaarlo

Kindertafeltennisfeest

Willen jullie het nieuwe jaar actief en gezellig starten? Dan zou je naar het kindertafeltennisfeest kunnen gaan!  Zie voor meer informatie bijgevoegde informatiefolder.  Kindertafeltennisfeest

binNenkORT

Margedag alle groepen vrij Ma 27 Jan 2020 0:00 Ma 27 Jan 2020 23:59
Landelijke onderwijsstaking: OBS De Duinstee is gesloten. Do 30 Jan 2020 0:00 Vr 31 Jan 2020 23:59
OV vergadering Ma 3 Feb 2020 19:30 Ma 3 Feb 2020 20:30
Oud papier; Chantal Boers en Fam. Wiering Za 8 Feb 2020 0:00 Za 8 Feb 2020 23:59
Fietscontrole groep 1 t/m 8 Wo 12 Feb 2020 0:00 Wo 12 Feb 2020 23:59

Welkom op de website van Obs De Duinstee.

Naast informatie voor ouders en leerlingen, biedt deze website uitgebreide informatie over onze school. Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken en een kijkje te komen nemen.