Viswedstrijd

Ieder jaar organiseert de OV, in samenwerking met de hengelsportvereniging, een viswedstrijd. Deze viswedstrijd is voor de kinderen uit groep 3 tot en met groep 8 en wordt dit jaar gehouden op vrijdagavond 8 juni. Als je graag mee wilt doen, moet je wel je eigen materiaal (hengel, visvoer, etc.) meenemen. We verzamelen om 18.15 bij het gebouwtje van de ijsvereniging en beginnen met de wedstrijd om 18.30. Er zal een uurtje gevist worden en aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Wil je graag meedoen? Lever dan het opgavestrookje dat je op school hebt gekregen, voor 6 juni , weer in bij je groepsleerkracht.

Sport en cultuurpret 2018

De meivakantie staat weer voor de deur, maar de kinderen hoeven zich absoluut niet te vervelen. In de maanden mei tot en met juli zijn er tal van leuke en sportieve activiteiten die worden georganiseerd door de gemeente Tynaarlo.Op de site http://sport.tynaarlo.nl kunt u zien welke activiteiten worden aangeboden en hoe u uw kind daarvoor kunt aanmelden.  Infofolder Sport en cultuurpret

Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

Onlangs is de eerste fase van de website www.jeugdbibliotheek.nl live gegaan. Kinderen vinden hier bijvoorbeeld themaselecties, boekentips en nieuws over boeken. Bovendien zijn er over meer dan driehonderd onderwerpen allerlei informatieve bronnen weergegeven zodat kinderen betrouwbare informatie hebben om meer te weten te komen over een onderwerp. De komende tijd zal de website Jeugdbibliotheek steeds verder worden uitgebouwd.

Juf Elly

Juf Elly moet op 25 april geopereerd worden. Ze wordt tijdens de periode waarin ze moet herstellen van de operatie vervangen door juf Helen. Juf Helen heeft in het verleden al op de Duinstee gewerkt en we zijn blij dat ze bij ons in de kleutergroep komt werken. We wensen juf Elly (alvast) een voorspoedig herstel en juf Helen veel plezier in groep 1-2.

Koningsspelen

Morgenochtend vieren we de Koningsspelen op De Duinstee. Juf Mirte heeft een ochtend vol sportieve actie bedacht. De Oudervereniging zorgt voor een hapje en een drankje omstreeks 10 uur.  Het is raadzaam om de kinderen gemakkelijk zittende (sport-)kleding mee te geven en schoenen waarmee ze goed kunnen rennen, springen, etc.  De kinderen van groep 7 en 8 hebben 's middags nog een apart programma in Eelde. Zij gaan hier met juf Marieke op de fiets naar toe en zullen wrs. om 15.45 weer terug zijn in Yde.  Groep 5-6 is 's middags op school met juf Marianne.

binNenkORT

2e Pinksterdag Ma 21 Mei 2018 0:00 Ma 21 Mei 2018 23:59
Schoolfotograaf Wo 23 Mei 2018 0:00 Wo 23 Mei 2018 23:59
Avondvierdaagse Ma 28 Mei 2018 0:00 Do 31 Mei 2018 23:59
Viswedstrijd voor de groepen 3 t/m 8 Vr 8 Jun 2018 18:15 Za 9 Jun 2018 18:15
Oud papier; Fam. Seggers en Fam. Takens Za 9 Jun 2018 0:00 Za 9 Jun 2018 23:59

Welkom

Welkom op de website van Obs De Duinstee. We hopen dat de site u alle informatie, waarnaar u op zoek bent, overzichtelijk weergeeft. Heeft u aanvullingen of suggesties? Laat het ons weten.