inloggen
emailadres wachtwoord

Nieuws

Groen licht voor kinderopvang in Yde

Het is gelukt! Stichting Baasis en Kids First gaan er samen voor zorgen dat er kinderopvang komt in Ydershoes. De huidige teamkamer zal worden omgebouwd tot slaapruimte voor de kinderen en het team verhuist naar alle waarschijnlijkheid naar de ruimte links op het podium. We zijn enorm blij dat deze lang gekoesterde wens eindelijk in vervulling kan gaan. Voor Ydenaren met jonge kinderen is het natuurlijk erg plezierig dat zij straks voor kinderopvang, een peuterspeelgroep, school en voor- en naschoolse opvang terecht kunnen in hun eigen dorp. De komende weken zal Kids First samen met de school de verbouwplannen gaat uitwerken. We hopen na de zomervakantie te kunnen starten. Het is prettig om te weten hoeveel mensen gebruik willen maken van de kinderopvang. Dus heeft u interesse in kinderopvang of kent u iemand met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar die mogelijk geïnteresseerd is in opvang? U kunt alvast een mail sturen naar Kids First via info@kidsfirst waarin u aangeeft gebruik te willen maken van kinderopvang in Yde.

Schoolfotograaf

Woensdag 29 mei komt de schoolfotograaf weer langs op onze school.  Voor meer informatie kunt u onderstaande pdf openen.  Informatie schoolfotograaf 29 mei 2019

Avondwandel 4 daagse

Van 20 tot en met 23 mei wordt de avondwandel 4 daagse georganiseerd. U ontvangt van de OV informatie over de vertrektijden etc.  Omdat de wandeltochten mogelijk ook via smalle fietspaden met aan weerszijden hoge begroeiing gaan, willen  we u er wel graag op wijzen dat het verstandig is om uw kind elke avond na de wandeling te controleren op de aanwezigheid van teken. 

Groep 1 en 2 naar Nienoord

Groep 1 en 2 op schoolreis. Na een fijne vakantie hebben de kinderen van groep 1 en 2 op maandag 6 mei een fantastische dag beleefd in Nienoord! Het was een privépark deze dag ! Dat is precies de reden dat we voor deze groep al in mei gaan, er is nog niet veel drukte ! Het weer maakte de dag extra spannend! De kinderen hebben allereerst heerlijk gespeeld op de droge speeltoestellen, samen heerlijk fruit gesneden, gekozen en gegeten en na de paarden-rit aten we zelfs patat met hagel ! Na 2 ritjes met de trein, ( Bonus, als je er helemaal alleen bent.... ) speelden we nog in het overdekte gedeelte ! Allemaal veilig en voldaan weer met de bus terug op school !  De juffen kregen vele complimentjes over deze supergroep en zijn zelf ook reuze trots ! Kijkt u vooral even bij het kopje foto's ! 

Heerlijk in de natuur groep 1 , 2 , 3 en 4 onder leiding van het IVN.

Leren óver de natuur gaat natuurlijk het beste ín de natuur. Nadat op 11 april onze bovenbouw groepen hebben genoten in de natuur, waren vandaag de jongste groepen aan de beurt !! Dankzij onze gidsen Paul van de Veur en Peter Best van IVN hebben wij een interessante en leerzame middag gehad! De foto s staan bij de albums ! 

binNenkORT

Schoolfotograaf Wo 29 Mei 2019 0:00 Wo 29 Mei 2019 23:59
Hemelvaart; kinderen vrij Do 30 Mei 2019 0:00 Vr 31 Mei 2019 23:59
Pinksteren; kinderen vrij Zo 9 Jun 2019 0:00 Ma 10 Jun 2019 23:59
Schoolfeest Yde Vr 14 Jun 2019 0:00 Vr 14 Jun 2019 23:59
Margedag; kinderen vrij Ma 17 Jun 2019 0:00 Ma 17 Jun 2019 23:59

Welkom

Welkom op de website van Obs De Duinstee.


Naast informatie voor ouders en leerlingen, biedt deze website uitgebreide informatie over onze school. Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken en een kijkje te komen nemen.