Groep 1-2

Groepsnieuws

Lampionnen

16-11-2017
11 november zijn alle kinderen langs de deuren geweest met hun prachtige lampion. De kinderen vonden het jammer dat de lampionnen mee naar huis gingen, want dan ging de 'pinguïnfamilie' uit elkaar. Volgens mij was de dag zelf ook geslaagd met veel zingen en natuurlijk veel traktaties.

De goede Sinten .....

08-11-2017
Klassenflits groep1 en 2 . De kinderen zijn druk bezig om prachtige lampionnen te maken. Wilt u uw kind een lampionstokje én een “nep” waxinelichtje meegeven naar school.
Graag uiterlijk vrijdagochtend 10 november.
Dan laten we aan het einde van de ochtend onze prachtige lampionnen zien aan alle groepen van de school . Samen met alle groepen sluiten we de ochtend af.

Groep1
Mark Scheepstra is op 9 november 4 geworden en mag nu elke dagnaar school !
Mark, we wensen je veel plezier op De Duinstee.

Sinterklaas
Na Sint Maarten starten wij met de voorbereidingen voor Sinterklaas. Wijhebben al een brief van de Boekpiet ontvangen.

Lieve mensen
Zoals u  misschien weet is Sinterklaas  bijna weer in ons land.
De voorbereidingen voor zijn bezoek aan onze school zijn al in volle gang.
Om  ons te helpen in deze drukke tijd, willen we u vragen 3 of 4 kortewetenswaardigheden of grappige voorvallen van uw kind welke  vooral thuisbekend zijn aan de Boekpiet te vertellen.
U kunt dit doen middels een briefje aan Juf Ina  maar bij voorkeurdoor een mailtje te sturen   naar
i.puister@stichtingbaasis.nl
Graag uiterlijk vrijdag 24 november a.s..
De goede man ontvangt het boek namelijk  in de week  erna!!!

Hartelijke Pepernootgroeten ,
Boekpiet

Oudergesprekken

25-10-2017

Uitnodiging oudergesprek.
Ouders / verzorgers van de leerlingen van groep 1 en 2 worden verwacht  in het lokaal van onze groep.
De gesprekjes duren ongeveer 10 minuten .
Het  gesprek gaat voornamelijk over het welbevinden van uw kind . U ontvangt een mail met daarin een lijst met  de datum en het tijdstip.
Komt het door ons gekozen tijdstip erg slecht uit,kunt u onderling ruilen .
Kunt u ons dat dan laten weten.
Lukt het helemaal niet, dan maken we een andere afspraak.

We zullen deze lijst op de deur hangen en dan kunt u het daarop aangeven .
Elly en Ina .