Aanmelden nieuwe leerlingen

U kunt uw kind aanmelden door ons aanmeldformulier in te vullen en deze op school aan te leveren. Dit kan via ons mailadres of via de post.

Ouders/verzorgers van de aangemelde leerling worden door de directie uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.
Doel van dit gesprek is oriƫntatie op de school, wijze van werken, sfeer proeven en uitleg over de aanmeldprocedure.
Ouders krijgen ook een rondleiding door de school.

4 tot 6 weken voordat de leerling 4 jaar wordt, neemt de leerkracht van de groep contact op met de ouder/verzorger en nodigt hen uit voor een kennismakingsgesprek op school. In dit gesprek geeft de leerkracht informatie over de gang van zaken in en rondom de groep. Tevens kunnen tijdens dit gesprek de data voor de wenmomenten afgesproken worden (max. 4 dagdelen)
Bij dit gesprek wordt ook het definitieve inschrijfformulier overhandigd, met daarbij het verzoek dit op de eerste 'officiĆ«le' schooldag bij de groepsleerkracht weer in te leveren.

Door verhuizing en/of verandering van school komen er ook tussentijds kinderen op school. Hiervoor geldt dezelfde procedure zoals hierboven  beschreven. De toeleverende school levert een onderwijskundig rapport aan. Met die gegevens kunnen we er voor zorgen dat een mogelijke overgang zo soepel mogelijk verloopt.