Vrijwillige conciërge Obs De Duinstee

maandag 19 juni 2017
door Marcel de Ruiter
Binnenkort zal Aaron Biniam voor onbepaalde tijd alsvrijwillig conciërge starten op zowel De Duinstee en Het Oelebred. Aaron zal enkele uren per dag werkzaamheden verrichten op de scholen zoals kopiëren, het zetten van koffie en thee en het netjes houden van school en plein.
We zijn blij dat Aaron bij ons op school komt werken, want hij zal met zijn inzet, de leerkrachten het werk uit handen kunnen nemen, waardoor zij zich kunnen richten op hun lesgevende taken.
Aaron komt uit Eritrea en spreekt Engels, maar wil heel graag de Nederlandse taal beter leren spreken en we zullen dan ook zoveel mogelijk in het Nederlands met hem communiceren.
Uiteraard zullen we op de eerste werkdag met Aaron langs de groepen gaan om hem voor te stellen aan de kinderen.