Peuterspeelgroep, tussenschoolseopvang (TSO) en buitenschoolse opvang (BSO) in 2017-2018

dinsdag 18 juli 2017
door Marcel de Ruiter
We zijn blij u op de valreep van dit schooljaar te kunnen melden dat de school in samenwerking met de Kids First COP zal gaan starten met een peuterspeelgroep.
De peutergroep zal op maandag- en donderdagochtend ochtenden gaan draaien van8.45 tot 11.45 uur in het lokaal naast de huidige groep 1-2-3.
Het lokaal is al grotendeels geschikt voor peuteropvang en zal in de zomervakantie verder worden ingericht.
In verband met de aanvraag voor de benodigde vergunningen zal de peutergroep waarschijnlijk eind september/begin oktober van start kunnen gaan.

Omdat zich geen ouders hebben aangediend die structureel de tussenschoolse opvang kunnen verzorgen, zal Kids First met ingang van het nieuwe schooljaar ook de tussen schoolse opvang gaan verzorgen op de maandag, dinsdag en donderdag.

Daarnaast gaat Kids First (bij voldoende aanmeldingen) na schooltijd buitenschoolse opvang in Ydershoes aanbieden.

Eind deze week ontvangt u een bericht van Kids First met daarin meer uitgebreide informatie over de peuteropvang, TSO en BSO, informatie over de wijze waarop u uw kin(eren) kunt inschrijven, de tarieven etc.

Meer informatie over de Kids First COP groep is vinden op www.kidsfirst.nl